گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

تغییر به نفع مردم | نگاهی به هفدهمین سفر استانی رئیس جمهور

  • کد خبر: ۱۰۱۹۱۱
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۹
تغییر به نفع مردم | نگاهی به هفدهمین سفر استانی رئیس جمهور
رئیس دولت سیزدهم در هفدهمین سفر استانی خود، روز گذشته به مازندران سفر کرد و پرونده بازدید از استان‌های شمالی کشور در دور اول دولت سیزدهم تکمیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ توجه به استان‌های شمالی کشور در این دولت پس از آن افزایش یافت که رئیس جمهور در ضرب الاجلی بیست روزه دستور داد همه دستگاه‌های دولتی برای آزادسازی مناطق ساحلی تصرف شده تا مرز قانونی حداقل ۶۰ متر از ساحل اقدام کنند. البته این دستور فقط به ساحل خزر مربوط نبود و دستگاه‌های اداری با تخریب ساخت وساز‌های خود، از سواحل خلیج فارس در جنوب کشور هم عقب نشینی کردند.

پس از گذشت ۴۲ روز از دستور آزادسازی سواحل، آیت ا... سیدابراهیم رئیسی در هفدهمین سفر، از ساحل‌های آزادسازی شده مازندران به نفع مردم بازدید کرد. رئیس دولت ضمن بازدید از سواحل آزادسازی شده این استان به استاندار مربوطه دستور داد که طرح‌های سالم سازی سواحل هم گسترش یابد و امکانات لازم برای تفریح مردم فراهم شود و مسئولان پس از آزادسازی سواحل، ویلا‌های دولتی را برای استفاده مردم آماده کنند. رئیسی همچنین در بازدید از شبه جزیره میانکاله بر افزایش ظرفیت‌های طبیعت گردی و لزوم حفظ و احیای محیط زیست تأکید کرد.

رئیس جمهور در بازدید از نیروگاه نیمه کاره زباله سوز ۴۵۰ تنی ساری، با ابراز تأسف از تأخیر چندین ساله در تکمیل و راه اندازی این مجموعه نیروگاهی مهم که از ظرفیت تولید سالانه ۳۰هزار مگاوات برق برخوردار است، افزود: مردم نباید گرفتار و معطل طرح‌ها و پروژه‌هایی باشند که اعتبار و راهکار تکمیل آن‌ها وجود دارد و لازم است با همت و اراده مضاعف نسبت به تکمیل این گونه طرح‌ها اقدام شود. همچنین رئیسی از منطقه ویژه اقتصادی و اسکله امیرآباد بازدید کرد و دستوراتی برای حل مشکلات آن‌ها داد.

سفر‌های استانی، عامل شناخت مشکلات

سفر‌های استانی با استقبال نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی همراه شده است. کیومرث سرمدی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان این مطلب که «سفر‌های استانی عامل شناخت مشکلات مردم است»، به «ایرنا» گفت: در سفر‌های استانی، رئیس جمهور و وزرای وی از نزدیک با مشکلات مردم در نقاط مختلف کشور آشنا شدند و پای درد دل‌های مردم نشستند و این سفر‌ها در واقع با هدف شناخت دقیق‌تر مشکلات مردم و برنامه ریزی دقیق برای حل آن‌ها انجام شد. برنامه ریزی دولت سیزدهم درراستای محرومیت زدایی است و امیدواریم هرچه زودتر، مردم ثمره این برنامه‌ها و اقدامات دولت را در معیشت روزمره خود لمس و مشاهده کنند.

احمد علیرضا بیگی، دیگر نماینده مجلس، به «ایرنا» گفت: سفر‌های استانی رئیسی به نقاط محروم کشور و ارتباط مستقیم وی با آلام و مشکلات مردم مستضعف موجب می‌شود رئیس جمهور شخصا آلام و مشکلات مردم را درک کرده و برای حل آن‌ها تلاش کند. در قانون اساسی، پنج فاکتور اساسی امنیت، اشتغال، بهداشت، آموزش و مسکن، جزو وظایف اصلی دولت برشمرده شده است که دولت باید آن‌ها را تأمین کند. دولت باید همه تلاش خود را متمرکز کند تا در تحقق این پنج موضوع، شاخص‌های بالاتری نسبت به دولت‌های گذشته به دست آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->